Blogia
GRUP DE TEATRE XALANA

1ª CARRERA DE PATINETS AL LOCAL!!!!

bONA TARDA NIÑOOOOOSSSSS!!

Molts dies sense dir res i com que ningú no s'anima a dir res, no puc aguantar la temptació de ser jo la que torna a escriure, perquè ja sabeu que el millor que es pot fer davant la temptació és deixar-s'hi caure!!!

Bé, per tots els que no vau venir, no us espanteu quan entreu de nou al local, descobrireu que el local té terra transitable i sense entrempussar-se....Ara hi ha ordre, concert, harmonía i serenitat....Hasta feng-shui hi vam fotre i la disposició del mobiliari està situat perquè quedi de rexumet...Bé, només ha quedat un racó amb mal feng-shui però crec que podrem conviure sense que ens afecti el mal karma!!!

Han quedat quatre trastillos perquè ens vingui a buscar la deixalleria però estem super orgullosos de la feina feta. Falta sols que mantinguem aquest ordre i endreça i tenim un local de....TRES PARELLS DE COLLONS.

Fins ben aviat....Ens veiem a assaig.

Assumpta Pérez Treviño de Manresa.

2 comentarios

Silvia -

Ep! M'estreno al Blog. Aquest és el meu primer comentari i és per anunciar que he vist que el mail de xalana que apareix aquí no és el correcte. El mail per si algú és vol posar en contacte amb nosaltres és: gtxalana@gmail.com, oi?

Si hi ha alguna altra esmena o comentari... ja sabeu.

AHHH! I recordeu que aquest diumenge 20 de Maig podeu tenir el plaer de tornar a veure els Xalaneros amb malles i perruques a Navarcles. Funció de "LA VENGANZA DE DON MENDO" (serà la última... nunca se sabe)

Sílvia (the director)

TT -

EIIIII colla!!!!

Jo ja he encarregat una vintena de patinets per tal de poder fer una cursa amb condicions! és a dir que tots puguem anar amb patinet i no hi hagi el tipic pringat k li toca anar a peu o de motxileru per si algú es fot mal! jejejeje.

A veure si per fi podem acabar d'endreçar el local i treure les 4 rampoines que queden i fem net! A partir d'ara ens vindrà de gust anar al local i tot! podrem fer assajos i altres festetes.

una abraçada a tulemóng!!

El recent arribat de pineda!

un petonàs!